<<
KINOLOŠKI SAVEZ U BOSNI I HERCEGOVINI

KINOLOŠKI SAVEZ HERCEG-BOSNE

Odluke UO KSHB sa sastanka 07.05.2019

Široki Brijeg, 07.05.2019. godine

Održana je sjednica UO KSHB, doneseni su sljedeći zaključci:

1. Manifestacije CAC i CACIB Međugorje 25-26.04.2019 ocjenjuju se kao izvrsno organizirane, podržane u dobrom ambijentu sa dobrim rezultatima. Smetnje koje su bile uz izložbu pravno su kvalificirane i poduzet će se odgovarajuće pravne mjere.

2. Zbog djelovanja na štetu Saveza, neizvršavanje svojih obveza i drugih djelovanja suprotno Statutu KSHB donesene su odluke o isključenju iz KSHB sljedeće udruge:

a) Kinološka udruga „Tomislavgrad“ iz Tomislavgrada
b) Kinološko društvo „Brotnjo“ iz Čitluka
Isto tako je donesena Odluka o opomeni predisključenje, upozorene su KU „Livno“ iz Livna i KU „Grude“ iz Gruda, te ove udruge imaju se očitovati po ovom pitanju u roku od 30 dana od prijema obavijesti.

3.
a) Za članove kinoloških udruga koji nisu članovi KSHB, a djelovali su na štetu Saveza, donešena je Odluka o zabrani prijema u članstvo KSHB i kod njegovih članica, te zabrana sudjelovanja na svim manifestacijama, jedinki koje su u vlasništvu tih pojedinaca.
1. Marinko Širić iz Gruda
2. Ilija Perić iz Tomislavgrada
3. Ante Toni Paradžik iz Gruda
4. Robert Bagarić iz Gruda
5. Dražen Jurčević iz Tomislavgrada
b) Za članove KSHB, a koji su se ogriješili na Statut i akte Saveza predaju se u disciplinski postupak i predmet se upućuje disciplinskom tužitelju.

1. Dragan Ostojić – KD Brotnjo
2. Ivica Budimir Buco – KU Tomislavgrad
3. Jandre Hrgić – KU Livno
4. Luka Barać – KU Livno
5. Stipe Bulić - KD Brotnjo

Članovi iz udruga koje su isključene iz Saveza svoja će prava ostvarivati kroz KK „Tornjak“ Tomislavgrad i KU „Prijatelji“ Čitluk ili neposredno u Savezu.

Upravni odbor KSHB

®© Sva prava pridržana Kinološki savez Herceg Bosne 2013. | Programiranje: AVE-Studio; Dizajn: HERCStudio